Calitatea alimentelor şi preparatele biodinamice – seminar la Iaşi – 4-5 septembrie 2021

Seminar informativ cu Ursula Herzig


Iaşi, 4-5 septembrie 2021


Agricultura biologic-dinamică este primul sistem de agricultură ecologică modernă, ce a luat naştere în 1924, după cursul de agricultură susţinut de Rudolf Steiner. Atunci au fost oferite agricultorilor indicaţii cu privire la realizarea Preparatelor care să stimuleze activitatea în fermă.


Preparatele biodinamice sunt importante pentru a susţine forţele de viaţă ale pământului. Ele sunt folosite pentru îmbunătăţirea solului, compostului, plantelor, pentru a produce o hrană adecvată dezvoltării sănătoase a omului.


Doamna Ursula Herzig (Germania) are o experienţă îndelungată cu folosirea acestora, actualmente lucrând la o fermă din Croaţia.


Sunt aşteptaţi atât cei care au fost prezenţi la seminarul organizat anul trecut, cât şi participanţi noi. Seminarul pe care îl propunem va fi susţinut la 5 minute de Iaşi, la următoarea adresă:


– Vişan, str. Castanul Unirii nr. 25
Sâmbătă-Duminică, 4-5 septembrie 2021


Program


Sâmbătă


9:30-13 – Discuţie despre calitatea alimentelor
14-18 – Exemple din activitatea unei ferme biodinamice


Duminică


9:30-13 – Preparatele în agricultura biodinamică (aprofundarea temei de anul trecut)


Înscriere


Pentru acest eveniment aşteptăm de la participanţi contribuţii în valoare de 100 lei / persoană. Dacă sunt persoane care nu au posibilitatea de a acoperi întreaga sumă, vă rugăm să ne contactaţi în prealabil pentru a face o reducere individuală.


 


Vă rugăm să vă înscrieţi din timp.
 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *